Nu. Am trimis nişte resurse cuiva şi cred că ăsta e motivul. Nu mai ştiu dacă destinatarul era ccori, le-am trimis să scap de ele.
Man, nu este aiurea. Daca ai trimis resursele cuiva mai bine clasat ca tine, se numeste "insistenta" si se baneaza (
conform regulamentului). Daca ai fi facut comert cu acel individ ar fi fost cu totul altceva.
De asemenea, daca acel individ mai bine clasat ca tine care a primit resurse gratuit nu raporteaza acest lucru si nu iti trimite resursele inapoi, va lua si el ban.
Probabil exact asta sa intamplat in cazul vostru.
Nu este permis pentru nici un cont sa obtina profit nedrept dintr-un cont clasat mai slab in materie de resurse.
Aceasta include dar nu este limitat la:
* Resurse trimise de la un cont clasat mai slab catre un cont clasat mai bine fara nimic tangibil in schimb.
....
Nota: Daca in mod neasteptat primesti resurse de la un jucator clasat mai slab, nu ai voie sa le pastrezi. Contacteaza Operatorul de Joc imediat si trimite resursele planetei cele mai apropiate detinute de un Operator de Joc sau jucatorului care ti le-a trimis, orice cazuri de insistenta care s-ar solda cu o suspendare se vor aplica la 48 de ore dupa ce resursele au fost obtinute. In acest timp, Operatorul de Joc potrivit ar trebui contactat pentru a aranja o potentiala solutie.
Nota: Dupa ce suspendarea pentru Insistenta s-a sfarsit TREBUIE sa trimiti resursele inapoi jucatorului care ti le-a trimis ( cel care a insistat ) sau la o planeta apropiata detinuta de un Operator de Joc.