La memorii era 2 buc x 512MB - am corectat acum.
DFI-ul acela este interesant, doar ca e un pic cam scump cu toate ca aduce in plus:
- Crossfire - nu cred ca-l voi folosi vreodata
- FireWire - care din pacate e de la VIA
- ICH8R - care are in plus suport pentru RAID 0+1 si RAID 5 (nu ma vad folosind asa ceva)
- Realtek RTL8111B
PCIE Gigabit LAN - suna interesant
Problema este ca am buget limitat, probabil va trebui sa cumpar si o sursa + cooler, si nu vreau sa dau banii pe chestii care nu le voi folosi.
Peste toate acestea ma deranjeaza la "solutia Intel" incertitudinea: au prostul obicei de a schimba socketul destul de des si nu sunt sigur ca o viitoare serie de procesoare va merge pe aceasta placa de baza - de aceea nu vreau sa investesc prea multi bani.
Gigabyte-ul este un pic mai ieftin si ma vazut ca si el se descurca binisor in overclocking.
7600GT-ul are un pret bunicel dar cred ca e prea puternica pentru nevoile mele - singurele jocuri pe care mai pun mana ocazional sunt Counter Strike, Red Alert 2 si NFS 5. Probabil voi opta pentru 7300GT.
Legat de overclocking, nu am pretentia sa ating PSB 400 cu viitorul procesor - obiectivul este 2400MHz- in plus nu am rabdare sa alerg dupa un procesor din seriile vechi.

La capitolul sursa de alimentare probabil voi lua acel Sirtec (cel mai probabil) sau
ThermalTake TR2 420W - vad ca sunt cam la acelasi pret.
Multumesc pentru sugestii.