Praetor

Green,bad and (not so) ugly ogre
Cookies: 12
|
|
|
« on: 31 October 2006, 14:09 » |
|
Scrieti in acest topic ce moduri de SMF 1.1 gasiti care ar putea fi utile forumului nostru. ccc propune modul de ignore 
|
|
|
|
« Last Edit: 31 October 2006, 21:30 by Gabriela »
|
Ignore user
|
|
|
|
Chipicao

Administrator
Cookies: 67
|
|
|
« Reply #1 on: 31 October 2006, 15:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
μή μου τούς κύκλους τάραττε
|
|
|
kman

God of the code-monkeys
Cookies: 24
|
|
|
« Reply #2 on: 31 October 2006, 16:06 » |
|
La "Merge Double Posts By Same Member" ma gandeam si eu, alea de message preview nu pentru ca genereaza trafic in plus absolut aiurea. Ar fi interesant un mod de news "a la" news de pe linux360 daca gasiti si unul de privacy ca am vazut ca exista cerinte (ignore and stuff), eu n-am timp sa caut daca imi dati link-urile le pun.
|
|
|
|
|
adi_bmf

Master of Balance
Cookies: 11
|
|
|
« Reply #3 on: 31 October 2006, 17:54 » |
|
Ceva gen NEW POSTS cum e pe cheap.ro. Si mai ales sa fie undeva la vedere!
|
It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears
|
|
|
ozzy

ultimul adevarat
Cookies: 13
|
|
|
« Reply #4 on: 31 October 2006, 17:56 » |
|
Show unread posts since last visit. Show new replies to your posts. -- alea ce sunt  ?
|
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu
|
|
|
Chipicao

Administrator
|
|
|
« Reply #5 on: 31 October 2006, 19:52 » |
|
Ignore userUite şi o soluţie pentru cei care sunt împotriva anumitor secţiuni (ştim noi cine :wink:) Ignore BoardsSpam Me Not cred ca ar fi foarte util din moment ce adresele de mail sunt la vedere (mă refer la cei care nu le ascund). Că tot ne-a rugat kman să postăm imagini "în limita bunului simţ": Simple ImageShack. Şi încă unul la fel de util: Quick Upload
|
|
|
|
« Last Edit: 31 October 2006, 20:21 by Chipicao »
|
|
|
|
|
adi_bmf

Master of Balance
|
|
|
« Reply #6 on: 31 October 2006, 20:03 » |
|
Show unread posts since last visit. Show new replies to your posts. -- alea ce sunt  ? SA FIE LA VEDERE!!!!
|
It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears
|
|
|
ccc

Operator Calculator
Cookies: 1
|
|
|
« Reply #7 on: 31 October 2006, 20:21 » |
|
Show unread posts since last visit. Show new replies to your posts. -- alea ce sunt  ? replies vs posts? nu vezi diferenta?
|
|
|
|
|
Chipicao

Administrator
|
|
|
« Reply #8 on: 31 October 2006, 20:51 » |
|
A must have: Post Limit Options - oferă membrilor posibilitatea de a-şi alege câte topicuri/posturi apar pe pagină. Smiley Alignment fix - aliniază corect Smiley-urile, care momentan crează un spaţiu mai mare între rânduri (vedeţi mai jos). Lots-O-Smileys Who Voted What?
|
|
|
|
« Last Edit: 31 October 2006, 21:00 by Chipicao »
|
|
|
|
|
ozzy

ultimul adevarat
Cookies: 13
|
|
|
« Reply #9 on: 31 October 2006, 20:52 » |
|
alea de sus, show unread posts, sunt ce vrea el, e bine asa??
|
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu
|
|
|
kman

God of the code-monkeys
|
|
|
« Reply #10 on: 31 October 2006, 22:23 » |
|
Am instalat urmatoarele mod-uri: Merge Double Posts - 1.0.6 Ignore user - 1.2 Ignore Boards - 2.0.1 Spam Me Not Mod - 1.01 Who Voted What? - 1.1 User Post Limit Options - 1.0
Ma mai gandesc daca pun "Simple ImageShack" si "Quick Upload".
"Smiley Alignment fix" si "Lots-O-Smileys" nu se instaleaza corect pe 1.1RC3, asteptam un update. Mai vanati-le voi, cand apar versiuni noi dati in PM.
|
|
|
|
« Last Edit: 31 October 2006, 22:50 by kman »
|
Ignore user
|
|
|
|
adi_bmf

Master of Balance
|
|
|
« Reply #11 on: 31 October 2006, 23:02 » |
|
Mie nu-mi place "Who Voted What?"... credeam ca voturile sunt secrete! bleah
|
|
|
|
kman

God of the code-monkeys
|
|
|
« Reply #12 on: 31 October 2006, 23:06 » |
|
Mie mi se pare dovada de lasitate cand votezi si nu vrei sa stie lumea ce-ai votat.
|
|
|
|
|
bro

fara un
Cookies: 8
|
|
|
« Reply #13 on: 31 October 2006, 23:09 » |
|
nope, se cheama dreptul de a ramane anonim
|
Toshiba Satellite A200-1S5: Intel Centrino C2D T5250 1.5GHz, 2GB Ram, 120GB HDD, ATI Mobility Radeon HD2600, Vista Premium
|
|
|
peizan

power user
Cookies: 15
|
|
|
« Reply #14 on: 31 October 2006, 23:12 » |
|
Ba eu as fi dee parere ca voturile sa fie si argumentate. Dar cum asa ceva e imposibil de cerut (obligat) cred ca "Who Voted What?" e suficient 
|
|
|
|
|
bro

fara un
Cookies: 8
|
|
|
« Reply #15 on: 31 October 2006, 23:14 » |
|
de ce nu lasi posibilitatea oamenilor sa se cutiteze pe la spate? asa e frumos. deci inainte cu anonimatu 
|
Toshiba Satellite A200-1S5: Intel Centrino C2D T5250 1.5GHz, 2GB Ram, 120GB HDD, ATI Mobility Radeon HD2600, Vista Premium
|
|
|
kman

God of the code-monkeys
|
|
|
« Reply #16 on: 31 October 2006, 23:32 » |
|
Ok, la cererea publicului an scos mod-ul de "Who voted what"
|
|
|
|
|
adi_bmf

Master of Balance
|
|
|
« Reply #17 on: 31 October 2006, 23:33 » |
|
Nu mi se pare deloc lasitate. Poate respectivul vrea ca sa nu vada boborul/mozii/adminii cu ce a votat el. Si ramane la latitudinea lui sa-si argumenteze sau nu votul.
Si oricum, nu inteleg cu ce ar fi ajutat chestia asta forumul....
|
|
|
|
s0ldatu

teacher of souls
|
|
|
« Reply #18 on: 01 November 2006, 03:08 » |
|
ar fi interesant un mod prin care sa poata fi banati mozii pe alte sectiuni decat cea la care modereaza. adica daca eu sunt mod la buy&sell, dar scap prea multe windozesucks-uri pe sectiunea de windoze, sa pot fi banat de moderatorul de la windoze pe sectiunea lui 
|
|
|
|
|
kman

God of the code-monkeys
|
|
|
« Reply #19 on: 05 November 2006, 12:56 » |
|
Am modificat setarile pentru plugin-ul "Simple ImageShack" care era activ implicit numai pentru Administratori, imi cer scuze pentru greseala, acum ar trebui sa aiba toata lumea acces la acest plugin.
|
|
|
|
|
Barbu

Editor
|
|
|
« Reply #20 on: 05 November 2006, 18:16 » |
|
[...] Poate respectivul vrea ca sa nu vada boborul/mozii/adminii cu ce a votat el. Si ramane la latitudinea lui sa-si argumenteze sau nu votul. [...] Perfect argumentat. Pe de altă parte mă deranjează cumplit goana asta de a te ascunde în spatele mediului electronic; o fi util în acelaşi mod să navighezi anonim; ce preţ aş mai putea eu să pun pe opinia unuia care vrea să-şi ascundă până şi apartenenţa+prezenţa într-o comunitate? D.p.d.v. al implementării în softul de forum ar fi greu, dar ar fi util să existe o setare pentru ca oamenii să poată vota la vedere sau anonim. Măcar să pot alege: „fără voturi anonime” dacă eu deschid un poll, sau să îmi afişeze doar rezultatele numărătorii după cei ce au votat public.
|
Formerly known as bomath.
|
|
|
kman

God of the code-monkeys
|
|
|
« Reply #21 on: 05 November 2006, 19:50 » |
|
Din cate tin eu minte mod-ul in discutie adauga o optiune la crearea poll-ului de a vedea cine si ce voteaza (date care oricum sunt vizibile pentru mozi si admini) deci nu facea implicit toate poll-urile publice. Dar, cum majoritatea a ales sa se ascunda dupa deget, am scos aceasta optiune. Asta e, daca o sa va adunati destui care sa vreti poll-uri publice vedem, poate reactivam mod-ul.
|
|
|
|
|
Barbu

Editor
|
|
|
« Reply #22 on: 05 November 2006, 22:05 » |
|
Păi activaţi-l. Dacă vreunul iniţiază poll, măcar să poată alege dacă acceptă sau nu voturi „pe ascunselea”.
|
Formerly known as bomath.
|
|
|
Praetor

Green,bad and (not so) ugly ogre
Cookies: 12
|
|
|
« Reply #23 on: 06 November 2006, 11:28 » |
|
facem poll? 
|
|
|
|
|
kman

God of the code-monkeys
|
|
|
« Reply #24 on: 06 November 2006, 12:13 » |
|
Am zis din cate tin eu minte, deci e posibil sa gresesc, ai rabdare pana diseara sa testez mod-ul si sa confirm ca asa se comporta si pe urma puteti sa faceti poll.
|
|
|
|
|
|