adilehanceanu

metalist
Cookies: 32
|
|
|
« Reply #25 on: 05 December 2006, 12:33 » |
|
Şi şoarecii şi tastaturile nu-s periferice?
|
|
|
|
|
|
The soul of computer technology
|
|
|
ozzy

ultimul adevarat
Cookies: 13
|
|
|
« Reply #26 on: 05 December 2006, 14:04 » |
|
Dar ce cauta la memorii  ?
|
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu
|
|
|
Chipicao

Administrator
Cookies: 67
|
|
|
« Reply #27 on: 05 December 2006, 14:08 » |
|
Say IT .RO > Hardware > Memorii / Periferice / Diverse
|
|
|
|
|
|
μή μου τούς κύκλους τάραττε
|
|
|
ozzy

ultimul adevarat
|
|
|
« Reply #28 on: 05 December 2006, 14:12 » |
|
Ma scuzati, se pare ca in ultima vreme procesez foarte greu si slashurile (/) le-am interpretat ca insemnand ce inseamna ">" de fapt (like this Hardware > Memorii ) . So am considerat ca voi facura-ti calculul asa: Say IT .RO > Hardware > Memorii > Periferice > Diverse Concluzie: ma intrebam cum naibii Perifericele sunt de fapt niste Memorii toate  Exquise me while I go reboot my brain, got BSOD 
|
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu
|
|
|
|
|
ozzy

ultimul adevarat
|
|
|
« Reply #30 on: 03 January 2007, 10:13 » |
|
Err, yuch, oamenii chiar dau bani pe chestiile astea  ? E mare/urat/exegerat, nici macar nu mai arata a mouse! Pe langa asta, probabil e exagerat de scump  . Ce aveti cu mousii clasici, de 3$? 
|
|
|
|
Sharky

Membru
Cookies: 6
|
|
|
« Reply #31 on: 03 January 2007, 13:14 » |
|
una destul de buna ozzy, dar... mousii traditionali nu au tehnologie laser, dpi 1000 sau mai mare, scroll 4 dimensional si butoane programabile. in rest... intr-adevar nu sunt asa ieftine(ultimul pe care l-am pus aici e cam 1,5 mil cred), asa mari nu sunt, am si eu un laser mouse 6000 si e destul de normal la dimnesiuni si designul ergonomic il face mai comod pt mana.
Si da! oamenii dau bani pe chestiile astea pentru ca le fac lucrul la calculator mai usor. Tu ce ai prefera? un mouse de 200 de mii pe care il schimbi o data la 3 luni si care scartaie din toate suruburile si pt care nici nu primesti garantie sau unul de 0,5-1-1,5 mil la care primesti garantie de la 2 ani in sus, care e bine facut si care poate te tine 5 ani?
|
Just your average bored Shark
Join me for a quick... bite?
|
|
|
ozzy

ultimul adevarat
|
|
|
« Reply #32 on: 03 January 2007, 16:21 » |
|
5 oiro, mouse optic DELL. Nu are nici pe dracu' dupa un an juma'.. Si mai tine inca o data pe atat. De mers merge bine, nu are roti insa e mult mai bun decat cele cu bila. La ce imi trebe' laser tata  ?
|
|
|
|
Sharky

Membru
|
|
|
« Reply #33 on: 03 January 2007, 16:36 » |
|
tie nu, dar oamenii care mai fac design sau au nevoie de precizie au nevoie. eu am pus astea pentru persoanele care au ce sa faca cu ele, nu pentru viata de zi de zi. ca asa ma descurc si cu un mouse trust si tast deluxe... nu mai dau 3 mil pe tast si mouse 
|
|
|
|
Flaviu

Creative Director
Cookies: 3
|
|
|
« Reply #34 on: 05 January 2007, 03:15 » |
|
Sharky, uite eu unul fac design si precizia unui mouse optic chiar imi ajunge, nu simt nevoia de laser, desi am incercat unul. Cred ca e mai util pentru jocuri unul laser, dar la design e potrivit unul simplu optic.
|
aka eflaviu 
|
|
|
Sharky

Membru
|
|
|
« Reply #35 on: 05 January 2007, 10:37 » |
|
1)depinde ce ai incercat 2)eu nici batut nu pot sa joc ceva bine cu el in afara de jocuri de strategie. Cat despre design, cam tot ce am pus eu aici are o functie "Magnify" care eu zic ca te-ar ajuta destul de mult sa observi imperfectiuni in design si alinieri defectuase(ma refer la 1-2 pixeli diferenta).
|
|
|
|
nicolin

Entuziastu'
Cookies: 23
|
|
|
« Reply #36 on: 02 December 2007, 11:33 » |
|
Ultima mea achizitie este o tastatura IMB cu Ultranav. Am luat-o, in principal, pentru touchpad. Are insa si trackpoint. Basca ca mai ai si 2 port-uri USB.  Plus, butoane ptr. Volume Up/Down/Mute. Si, butoane ptr. Back / Forward (page).
|
|
|
|
|
LNT

Meşter Strică-Tot
Cookies: 51
|
|
|
« Reply #37 on: 02 December 2007, 12:32 » |
|
Ultima mea achizitie e un mouse wireless Genius Traveler 600. Imi place cum se misca, distanta maxima cam vreo 2 metri. Pe site cica bateriile ar tine 1 an...ramane de vazut. Un minus ar fi greutatea, datorata bateriilor. Totusi vad ca m-am obisnuit si nu mai simt diferenta fata de mouse-ul vechi (ieri l-am cumparat).
|
These are the days of our lives.
|
|
|
Foxter

Redactor
Cookies: 69
|
|
|
« Reply #38 on: 28 January 2009, 13:26 » |
|
|
True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.
|
|
|
nicolin

Entuziastu'
Cookies: 23
|
|
|
« Reply #39 on: 28 January 2009, 14:55 » |
|
Mie mi-ar placea, totusi, un eee Keyboard.
|
|
|
|
|
alecs1

Sir alecs voievod.
Cookies: 22
|
|
|
« Reply #40 on: 15 March 2011, 22:52 » |
|
Wow Pen JoyÎl am de două luni, e genial, și se combină mișto cu Microsoft Natural 4000, în zilele cînd nu mă duc la lucru îmi dispare total durerea de mînă dreaptă, chiar dacă stau acasă la calculator. Mă gîndesc să duc unul și la lucru. Pro: -Formă superbă, se potrivește foarte natural în mînă și nu e exagerat de vertical, ca Evoluent: http://www.evoluent.com/-Ieftin, mai puțin de jumătate din prețul Evoluent. În jur de 35€ cu tot cu livrarea. Contra: -Al naibii de greu de obținut, se vinde prin Amazon Austria, Germania și UK, fără a se trimite în altă țară. -Are butoane back și forward pe laterala stîngă. Ca și la alți șoareci, lovesc neintenționat butoanele alea de tastatură cu efecte comice. -În prima săptămînă mi-a mirosit mîna a plastic ieftin de la el. Poate fac vreun review mai complet aici sau pe blog.
|
|
|
|
|