SayIT
23 May 2012, 17:50 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:

Home   Forum   Help Login Register   *
  Ştiri
   Hardware
   Software
   Internet
   Jocuri
   Diverse

Teste şi prezentări
   Procesoare
   Plăci de bază
   Memorii
   Plăci video
   Diverse
   Software & Jocuri
Mesaje recente
[Today at 11:02]

[19 May 2012, 23:56]

[19 May 2012, 17:53]

[17 May 2012, 17:00]

by LNT
[17 May 2012, 10:18]

[16 May 2012, 18:52]

[08 May 2012, 09:14]

[08 May 2012, 09:12]
Members
Total Members: 360
Latest: Emeraldu
Stats
Total Posts: 17511
Total Topics: 1216
Online Today: 13
Online Ever: 233
(26 June 2007, 07:28)
Users Online
Users: 0
Guests: 8
Total: 8
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Soareci si tastaturi  (Read 3254 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
adilehanceanu Offline
metalist

Cookies: 32
« Reply #25 on: 05 December 2006, 12:33 »

Şi şoarecii şi tastaturile nu-s periferice?

The soul of computer technology
ozzy Offline
ultimul adevarat

Cookies: 13
« Reply #26 on: 05 December 2006, 14:04 »

Dar ce cauta la memorii :( ?
Ignore user   Logged

Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu
Chipicao Offline
Administrator

Cookies: 67
« Reply #27 on: 05 December 2006, 14:08 »

Say IT .RO > Hardware > Memorii / Periferice / Diverse

μή μου τούς κύκλους τάραττε
ozzy Offline
ultimul adevarat

« Reply #28 on: 05 December 2006, 14:12 »

Ma scuzati, se pare ca in ultima vreme procesez foarte greu si slashurile (/) le-am interpretat ca insemnand ce inseamna ">" de fapt (like this Hardware > Memorii ) . So am considerat ca voi facura-ti calculul asa: Say IT .RO > Hardware > Memorii > Periferice > Diverse

Concluzie: ma intrebam cum naibii Perifericele sunt de fapt niste Memorii toate  ;;)
Exquise me while I go reboot my brain, got BSOD  :slap:
Ignore user   Logged

Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu
Sharky Offline
Membru

Cookies: 6
« Reply #29 on: 30 December 2006, 10:55 »

cum se pare ca topicul asta a cam dat coltul de ceva vreme m-am gandit sa va "oftic" putin cu ce am gasit pe net si cam am in plan sa cumpar in viitor(mouse-ul ma refer):
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=080

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=086 (la prima vedere pare ca al meu doar ca are un "facelift": e negru, au avut bunavoiunta sa puna un led pentru baterie, au marit suprafata pe care sta degetul mare si au redesenat butoanele programabile din stanga)
Ignore user   Logged

Just your average bored Shark

Join me for a quick... bite?
ozzy Offline
ultimul adevarat

« Reply #30 on: 03 January 2007, 10:13 »

Err, yuch, oamenii chiar dau bani pe chestiile astea :( ? E mare/urat/exegerat, nici macar nu mai arata a mouse! Pe langa asta, probabil e exagerat de scump :(. Ce aveti cu mousii clasici, de 3$?  :">
Ignore user   Logged

Sharky Offline
Membru

« Reply #31 on: 03 January 2007, 13:14 »

una destul de buna ozzy, dar... mousii traditionali nu au tehnologie laser, dpi 1000 sau mai mare, scroll 4 dimensional si butoane programabile. in rest... intr-adevar nu sunt asa ieftine(ultimul pe care l-am pus aici e cam 1,5 mil cred), asa mari nu sunt, am si eu un laser mouse 6000 si e destul de normal la dimnesiuni si designul ergonomic il face mai comod pt mana.

Si da! oamenii dau bani pe chestiile astea pentru ca le fac lucrul la calculator mai usor. Tu ce ai prefera? un mouse de 200 de mii pe care il schimbi o data la 3 luni si care scartaie din toate suruburile si pt care nici nu primesti garantie sau unul de 0,5-1-1,5 mil la care primesti garantie de la 2 ani in sus, care e bine facut si care poate te tine 5 ani?
Ignore user   Logged

ozzy Offline
ultimul adevarat

« Reply #32 on: 03 January 2007, 16:21 »

5 oiro, mouse optic DELL. Nu are nici pe dracu' dupa un an juma'.. Si mai tine inca o data pe atat. De mers merge bine, nu are roti insa e mult mai bun decat cele cu bila. La ce imi trebe' laser tata :D ?
Ignore user   Logged

Sharky Offline
Membru

« Reply #33 on: 03 January 2007, 16:36 »

tie nu, dar oamenii care mai fac design sau au nevoie de precizie au nevoie. eu am pus astea pentru persoanele care au ce sa faca cu ele, nu pentru viata de zi de zi. ca asa ma descurc si cu un mouse trust si tast deluxe... nu mai dau 3 mil pe tast si mouse  :)
Ignore user   Logged

Flaviu Offline
Creative Director

Cookies: 3
« Reply #34 on: 05 January 2007, 03:15 »

Sharky, uite eu unul fac design si precizia unui mouse optic chiar imi ajunge, nu simt nevoia de laser, desi am incercat unul. Cred ca e mai util pentru jocuri unul laser, dar la design e potrivit unul simplu optic.
Ignore user   Logged

aka eflaviu

Sharky Offline
Membru

« Reply #35 on: 05 January 2007, 10:37 »

1)depinde ce ai incercat
2)eu nici batut nu pot sa joc ceva bine cu el in afara de jocuri de strategie. Cat despre design, cam tot ce am pus eu aici are o functie "Magnify" care eu zic ca te-ar ajuta destul de mult sa observi imperfectiuni in design si alinieri defectuase(ma refer la 1-2 pixeli diferenta).
Ignore user   Logged

nicolin Offline
Entuziastu'

Cookies: 23
« Reply #36 on: 02 December 2007, 11:33 »

Ultima mea achizitie este o tastatura IMB cu Ultranav.
Am luat-o, in principal, pentru touchpad.
Are insa si trackpoint.
Basca ca mai ai si 2 port-uri USB. :D
Plus, butoane ptr. Volume Up/Down/Mute.
Si, butoane ptr. Back / Forward (page).
Ignore user   Logged
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

Cookies: 51
« Reply #37 on: 02 December 2007, 12:32 »

Ultima mea achizitie e un mouse wireless Genius Traveler 600. Imi place cum se misca, distanta maxima cam vreo 2 metri. Pe site cica bateriile ar tine 1 an...ramane de vazut.
Un minus ar fi greutatea, datorata bateriilor. Totusi vad ca m-am obisnuit si nu mai simt diferenta fata de mouse-ul vechi (ieri l-am cumparat).
Ignore user   Logged

These are the days of our lives.
Foxter Offline
Redactor

Cookies: 69
« Reply #38 on: 28 January 2009, 13:26 »

Das Keyboard: The Keyboard for Professionals.
Ignore user   Logged

True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.
nicolin Offline
Entuziastu'

Cookies: 23
« Reply #39 on: 28 January 2009, 14:55 »

Mie mi-ar placea, totusi, un eee Keyboard.
Ignore user   Logged
alecs1 Offline
Sir alecs voievod.

Cookies: 22
« Reply #40 on: 15 March 2011, 22:52 »

Wow Pen Joy

Îl am de două luni, e genial, și se combină mișto cu Microsoft Natural 4000, în zilele cînd nu mă duc la lucru îmi dispare total durerea de mînă dreaptă, chiar dacă stau acasă la calculator. Mă gîndesc să duc unul și la lucru.
Pro:
-Formă superbă, se potrivește foarte natural în mînă și nu e exagerat de vertical, ca Evoluent: http://www.evoluent.com/
-Ieftin, mai puțin de jumătate din prețul Evoluent. În jur de 35€ cu tot cu livrarea.

Contra:
-Al naibii de greu de obținut, se vinde prin Amazon Austria, Germania și UK, fără a se trimite în altă țară.
-Are butoane back și forward pe laterala stîngă. Ca și la alți șoareci, lovesc neintenționat butoanele alea de tastatură cu efecte comice.
-În prima săptămînă mi-a mirosit mîna a plastic ieftin de la el.

Poate fac vreun review mai complet aici sau pe blog.
Ignore user   Logged

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: