Denon all the way, daca ai bani de el. Evident, deja la nivelul asta conteaza si boxele, sper ca nu ai niste cutiute de chibrituri.
Am avut ani buni un Harman Kardon din gama entry si eram multumit. Dupa care am cumparat un
Denon 3805 la care am conectat un player universal Denon DVD2930 cu legatura digitala Denon Link III. WOW, nu credeam ca va fi o diferenta, dar este!
Am ascultat si ascult in audition room diverse receivere si firmele astea doua HK pt entry si Denon pentru hi-end imi plac cel mai mult cum suna.
Despre formatele Bluray si HDMI - pot zice ca nu le prea bag in seama, inca sunt la capitolul HDCD/DVD-A/SACD cu muzica si suna absolut fantastic. Filmele cu DTS HD la mine se aud cu DTS core suficient de bine. La fel, cele cu Dolby Digital Plus se aud Dolby Digital.
Onkyo are niste "zorzoane" electronice in plus dar nu stiu daca merita suta in plus. Si nu cred ca la calitatea finala este mai bun decat Denon. Posibil sa aiba finalii similari (nu am schemele ca ti-as zice exact), dar din ce am auzit mi-a placut mai mult Denon.
Bine, eu am si modat partea de DAC-uri din receiver (si de prin toate playerele) - am inlocuit amplificatoarele operationale "bune" cu unele "hi-end".