SayIT
22 May 2012, 08:55 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:

Home   Forum   Help Login Register   *
  Ştiri
   Hardware
   Software
   Internet
   Jocuri
   Diverse

Teste şi prezentări
   Procesoare
   Plăci de bază
   Memorii
   Plăci video
   Diverse
   Software & Jocuri
Mesaje recente
[19 May 2012, 23:56]

[19 May 2012, 17:53]

[19 May 2012, 16:39]

[17 May 2012, 17:00]

by LNT
[17 May 2012, 10:18]

[16 May 2012, 18:52]

[08 May 2012, 09:14]

[08 May 2012, 09:12]
Members
Total Members: 360
Latest: Emeraldu
Stats
Total Posts: 17510
Total Topics: 1216
Online Today: 14
Online Ever: 233
(26 June 2007, 07:28)
Users Online
Users: 0
Guests: 12
Total: 12
Pages: [1]   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Rețele de telefonie, abonamentele noastre  (Read 606 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

Cookies: 51
« on: 24 June 2008, 23:06 »

Ieri s-a lansat la cosmote o nouă ofertă de abonamente care cu siguranță bat orice de pe piață la ora actuală. Am renunțat și eu la orange și mi-am făcut abonament, 60 minute naționale+500 minute cosmote+500 mesaje cosmote la 5 Euroi. Următorul e cu 110 naționale+1000 cosmote+1000 mesaje cosmote la 8.5 Euro.

Ce-mi pare rău e că l-am făcut pe cel de 5E, până să-i spun tipului de la magazin că îl vreau pe cel de 8.5E el deja făcuse formalitățile. Oricum sunt mulțumit. Cred că opțiunea de abonament se poate schimba după 8 luni, dar nu știu sigur.

PS: prevăd un viitor lider național în cosmote dacă vor merge în continuare pe linia asta de oferte.   =D>
Ignore user   Logged

These are the days of our lives.
IceCub Offline
Technology addict

Cookies: 41
« Reply #1 on: 24 June 2008, 23:45 »

Cu toate (mega)ofertele lor, eu tot am un singur numar de Cosmote in agenda...  :unsure:
Ignore user   Logged
adi_bmf Offline
Master of Balance

Cookies: 11
« Reply #2 on: 25 June 2008, 09:47 »

Oferta asta e buna pentru studenti...  :drink: (prietenii stiu de ceee...)
Ignore user   Logged

It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears
nicolin Offline
Entuziastu'

Cookies: 23
« Reply #3 on: 25 June 2008, 16:07 »

PS: prevăd un viitor lider național în cosmote dacă vor merge în continuare pe linia asta de oferte.   =D>
Pot sa vina cu oferta ofertelor.
Insa daca NU ofera servicii de calitate si acoperire corespunzatoare atunci tot degeaba. ;)
adilehanceanu Offline
metalist

Cookies: 32
« Reply #4 on: 26 June 2008, 20:27 »

Aşa că eu rămîn în continuare la Orage-ul meu de 4$ + 2$ (5 numere favorite în orice reţea) luat prin toamna lu' 2000 :)

The soul of computer technology
tcalexander Offline
Brain eating

Cookies: 42
« Reply #5 on: 26 June 2008, 20:32 »

Cea mai mare acoperire tot la Cosmote am găsit-o. Însă disponibilitatea reţelei cam lasă de dorit uneori.
Ignore user   Logged

Would you like to ride on your own ass?
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

« Reply #6 on: 26 June 2008, 22:46 »

Da, cam ăsta e un minus pe care l-am observat şi eu, cu acoperirea n-am avut probleme.
Aseară am văzut reclamă cu oferta Vodafone...50+150+150 la 7E. :rotfl: Rămâne în urmă dacă nu vine cu ceva serios. Acum să vedem ce contra-ofertă scoate portocala.
Ignore user   Logged

LNT Offline
Meşter Strică-Tot

« Reply #7 on: 26 February 2009, 14:10 »

Ivan? Who the fk is Ivan?

De vreo câteva luni primesc aproape zilnic telefoane de la persoane care-l caută pe Ivan. Din câte am înţeles acesta ar fi un medic veterinar (am continuat discuţia cu un tip care mă întreba de ce i s-au umflat boaşele căţelului său, i-am spus că nu-mi pot da seama prin telefon şi trebuie examinat vizual, aşa că i-am făcut o programare  :rotfl: ) din Bucureşti. Să zicem că nu m-ar deranja, dar mă mai sună câte o zăludă dimineaţa şi începe să ragă în telefon ca disperata de-mi sare inima din loc. La câte apeluri am primit până acum sigur nu-i greşit numărul de apelant, ori l-a greşit cineva pe vreo carte de vizită ori a fost al lui acest Ivan şi acum e la mine. Le-aş da telefon la serviciul clienţi dar nu cred că mă ajută în vreun fel, mai ales când vine vorba de date personale. Cât ţine Cosmote-ul numerele expirate pe tuşă? Numărul de abonament pe care l-am avut pe Conex acum vreo 8 ani n-a intrat în folosinţă nici acum, oare ăştia îl dau imediat?

PS: Abonamentul se poate modifica oricând dacă alegi unul mai scump, dar numai după 8 luni de la încheierea contractului dacă vrei unul mai ieftin.
Ignore user   Logged

Chipicao Offline
Administrator

Cookies: 67
« Reply #8 on: 26 February 2009, 22:04 »

Da' de ce nu intrebi pur si simplu de unde au numarul?
Profita de ocazie si distreaza-te cu ei. Fa-le niste recomandari aiurea, dar vezi sa nu pui in pericol viata animalelor :P Incearca sa le spui ca e o conditie grava si ca trebuie sa vegheze pet-ul in permanenta indeosebi noaptea cand exista un risc extrem de ridicat sa aiba o criza si sa pateasca ceva rau (da, trebuie sa stea treaza langa animal). Daca e caine, musai trebuie plimbat noaptea dupa ora 2-3. Atunci se regenereaza cel mai bine celulele lui si are nevoie de aer curat, proaspat (noaptea sunt si mai putine maisini deci teoretic aerul nu e la fel de poluat). Nu e suficient sa tina cainele pe balcon, trebuie musai plimbat ca sa faca exercitiu fizic si preferabil intr-un parc unde oxigenul e abundent (de la plante si pomi).

Sau te poti inspira de aici! :D

μή μου τούς κύκλους τάραττε
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

« Reply #9 on: 26 February 2009, 22:21 »

:rotfl:
Criminală faza. Da, trebuie să-mi iau şi eu un reportofon.  :fum:
Ignore user   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print