Ivan? Who the fk is Ivan?
De vreo câteva luni primesc aproape zilnic telefoane de la persoane care-l caută pe Ivan. Din câte am înţeles acesta ar fi un medic veterinar (am continuat discuţia cu un tip care mă întreba de ce i s-au umflat boaşele căţelului său, i-am spus că nu-mi pot da seama prin telefon şi trebuie examinat vizual, aşa că i-am făcut o programare

) din Bucureşti. Să zicem că nu m-ar deranja, dar mă mai sună câte o zăludă dimineaţa şi începe să ragă în telefon ca disperata de-mi sare inima din loc. La câte apeluri am primit până acum sigur nu-i greşit numărul de apelant, ori l-a greşit cineva pe vreo carte de vizită ori a fost al lui acest Ivan şi acum e la mine. Le-aş da telefon la serviciul clienţi dar nu cred că mă ajută în vreun fel, mai ales când vine vorba de date personale. Cât ţine Cosmote-ul numerele expirate pe tuşă? Numărul de abonament pe care l-am avut pe Conex acum vreo 8 ani n-a intrat în folosinţă nici acum, oare ăştia îl dau imediat?
PS: Abonamentul se poate modifica oricând dacă alegi unul mai scump, dar numai după 8 luni de la încheierea contractului dacă vrei unul mai ieftin.