Jucarioara vine cu un DVD cu diverse aplicatii, inclusiv cu driver-e ptr. XP.

Acum ma ofuschez ca nu am un USB stick pentru a face back-up si ca sa pot purcede la un XP install.
Da las' ca mi-s baiat descurcaret.
Ca idee generala, ce pot sa zic.
Am fost placut surprins de clitatea sunetului.
Sa nu ma intelegeti gresit: nu este un boom-boom box.
Insa sunetul este clar, iar inaltele nu sunt stalcite, sunt chiar ascutite, cum ar trebui.
Rulat si un filmulet, de pe un HDD extern.
Deci jucarioara a vazut HDD-ul fara probleme si totul este OK apropos de rularea filmului: cursiv, fara poticneli.
Tastatura este un pic cam micuta, insa si cocheta din acest motiv.
Touchpad-ul este OK, insa aici se putea un pic mai bine.
Poate fi configurat atat pentru scroll vertical cat si orizontal.
In ciuda apaentelor, 'tab'-ul de sub touchpad are AMBELE butoane corespunzatoare unui mouse.
Luminozitatea ecranuli este OK.
Unghiurile de vizibilitate sunt, dupa mine, foarte bune.
Singura problema este insa rezolutia.
Daca ar fi facut ecranul sa mearga nativ la 800 x 600 (instead of 800 x 480) ar fi fost super.
Tot legat de ecran, pot sa va spun ca, la prima impresie, crezi ca este chiar cu MULT prea mic.
Aparenta inselatoare, si asta deoarece ai tendinta sa-l apropii cat mai mult de tine.
Oricum, il poti conecta la un monitor extern.
Mai adaugi o tastatura externa si chiar lucrezi pe urma cum vrei tu, la ce rezolutie vrei tu.
Nu am incercat inca un test de autonomie, o sa vad ce si cum.
Cand l-a vazut nevasta-mea, mi-a si zis ca "gata, ce bine imi pare ca l-ai luat! Ce bun este pentru prezentari & stuff! Nu mai trebuie sa ma car cu laptopul normal de 3 KG, basca geanta). Il pun pe micut intr-o poseta mai mare si gata!"
Deci mi l-a si 'confiscat'

)
A zis insa ca asteapta ca sa pun XP-ul pe el.
Daca mai are cineva o asemenea jucarioara rog sa NU ezite in a prezenta impresiile.
LE: am ramas placut surprins sa vad ca a recunoscut imediat un mouse fara fir.