Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Ştiri
   Hardware
   Software
   Internet
   Jocuri
   Diverse

Teste şi prezentări
   Procesoare
   Plăci de bază
   Memorii
   Plăci video
   Diverse
   Software & Jocuri
Mesaje recente
by LNT
[Yesterday at 18:13]

[Yesterday at 12:17]

[Yesterday at 02:44]

[03 February 2012, 21:10]

[21 January 2012, 14:35]

[21 January 2012, 14:34]

[18 January 2012, 17:44]

[09 January 2012, 10:08]
Members
Total Members: 357
Latest: neagumarius
Stats
Total Posts: 17440
Total Topics: 1213
Online Today: 18
Online Ever: 233
(26 June 2007, 07:28)
Users Online
Users: 0
Guests: 15
Total: 15

Free Web Hosting - Host1Free.com

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: Netbookuri & Nettops  (Read 6593 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
IceCub Offline
Technology addict

Cookies: 41
« Reply #25 on: 14 December 2007, 19:51 »

Quote from: nicolin
Nu am rezistat tentatiei si tocmai mi-am luat o jucarioara d'aiasta.
I'm MORE than a happy camper.
Sa vad in week-endul asta cum il conving sa ruleze XP. :D

Luna asta ar trebui sa-mi intre si mie ceva fonduri pentru a achizitiona o astfel de jucarie. :D
Apropo nicolin, ne faci un mic "review?" (parere personala).
Ignore user   Logged
ozzy Offline
ultimul adevarat

Cookies: 13
« Reply #26 on: 15 December 2007, 02:01 »

Foarte tare! Daca te lasa XP sa butezi de pe el, you rule! Eu abia l-am pus pe un P3 ls 500 cu 256 de ram si ZBOARA, cel putin pe curat si numai pt browsing + messenger + filme! So, al tau e chiar sef ;)
Ignore user   Logged

Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu
IceCub Offline
Technology addict

Cookies: 41
« Reply #27 on: 15 December 2007, 10:24 »

Foarte tare! Daca te lasa XP sa butezi de pe el, you rule!

Nu ar trebui sa aibe probleme din moment ce pe site-ul oficial sunt disponibile drivere pentru WinXP.  ;)
Ignore user   Logged
nicolin Offline
Entuziastu'

Cookies: 23
« Reply #28 on: 15 December 2007, 10:44 »

Jucarioara vine cu un DVD cu diverse aplicatii, inclusiv cu driver-e ptr. XP. ;)

Acum ma ofuschez ca nu am un USB stick pentru a face back-up si ca sa pot purcede la un XP install.

Da las' ca mi-s baiat descurcaret.

Ca idee generala, ce pot sa zic.
Am fost placut surprins de clitatea sunetului.
Sa nu ma intelegeti gresit: nu este un boom-boom box.
Insa sunetul este clar, iar inaltele nu sunt stalcite, sunt chiar ascutite, cum ar trebui.

Rulat si un filmulet, de pe un HDD extern.
Deci jucarioara a vazut HDD-ul fara probleme si totul este OK apropos de rularea filmului: cursiv, fara poticneli.

Tastatura este un pic cam micuta, insa si cocheta din acest motiv.

Touchpad-ul este OK, insa aici se putea un pic mai bine.
Poate fi configurat atat pentru scroll vertical cat si orizontal.
In ciuda apaentelor, 'tab'-ul de sub touchpad are AMBELE butoane corespunzatoare unui mouse.

Luminozitatea ecranuli este OK.
Unghiurile de vizibilitate sunt, dupa mine, foarte bune.

Singura problema este insa rezolutia.
Daca ar fi facut ecranul sa mearga nativ la 800 x 600 (instead of 800 x 480) ar fi fost super.
Tot legat de ecran, pot sa va spun ca, la prima impresie, crezi ca este chiar cu MULT prea mic.
Aparenta inselatoare, si asta deoarece ai tendinta sa-l apropii cat mai mult de tine.
Oricum, il poti conecta la un monitor extern.
Mai adaugi o tastatura externa si chiar lucrezi pe urma cum vrei tu, la ce rezolutie vrei tu.

Nu am incercat inca un test de autonomie, o sa vad ce si cum.

Cand l-a vazut nevasta-mea, mi-a si zis ca "gata, ce bine imi pare ca l-ai luat! Ce bun este pentru prezentari & stuff! Nu mai trebuie sa ma car cu laptopul normal de 3 KG, basca geanta). Il pun pe micut intr-o poseta mai mare si gata!"
Deci mi l-a si 'confiscat' :))
A zis insa ca asteapta ca sa pun XP-ul pe el.

Daca mai are cineva o asemenea jucarioara rog sa NU ezite in a prezenta impresiile.

LE: am ramas placut surprins sa vad ca a recunoscut imediat un mouse fara fir.
« Last Edit: 15 December 2007, 10:59 by nicolin » Logged
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

Cookies: 51
« Reply #29 on: 15 December 2007, 15:22 »

Cu ce aplicatii vine?
Ignore user   Logged

These are the days of our lives.
nicolin Offline
Entuziastu'

« Reply #30 on: 15 December 2007, 20:02 »

Cu tot ce ai nevoie ptr. browsing (Firefox, Pidgin,), office (OpenOffice), cateva programe educative, media player + niscaiva joculete.

Uitasem sa mentionez ca ventilatorul, si asta daca sistemul chiar are nevoie de el, este unul EXTREM de sientios.
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

« Reply #31 on: 16 December 2007, 11:52 »

L-am vazut ieri in MG. Misto jucarioara.  toycar
Totusi, nu te benoclezi cand editezi un fisier office, de exemplu? Asta avea deschis un joc si parea ok, dar din lipsa de timp n-am stat sa-l butonez. Poate diseara. :D
Ignore user   Logged

nicolin Offline
Entuziastu'

« Reply #32 on: 16 December 2007, 12:12 »

... din lipsa de timp n-am stat sa-l butonez. Poate diseara. :D
Sa inteleg ca ti-ai luat si tu o jucarioara d'aiasta? :D

LE: chestia cu benoclarea este un pic deranjanjanta, insa numai daca este vorba de un fisier (mai) lat pentru ecran.
Cu un mouse insa se rezolva problema. ;)
~Empathy~ Offline
...distressed...

Cookies: 32
« Reply #33 on: 16 December 2007, 12:32 »

Singurul motiv pentru care nu mi-am luat asa ceva este rezolutia. La dimensiunea aia mergea un 1024x768.
Ignore user   Logged

We dance, and the music dies...
adilehanceanu Offline
metalist

« Reply #34 on: 17 December 2007, 08:45 »

La 15 cm diagonală, te chiorăşti rău de tot la 1024x768  O:-)
« Last Edit: 19 December 2007, 08:48 by adilehanceanu » Logged

The soul of computer technology
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

« Reply #35 on: 17 December 2007, 09:59 »

Sa inteleg ca ti-ai luat si tu o jucarioara d'aiasta? :D
Ma refeream sa-l butonez pe cel din MG. Din pacate n-am mai ajuns pe acolo... :(
Ignore user   Logged

tcalexander Offline
Brain eating

Cookies: 42
« Reply #36 on: 17 December 2007, 10:00 »

Cred că există telefoane care au rezoluție mai bună (raportat la suprafață). Mai bine să fie acolo și să n-o folosești decât să vezi pixelu' cum dă din coadă.
Ignore user   Logged

Would you like to ride on your own ass?
Chipicao Offline
Administrator

Cookies: 66
« Reply #37 on: 17 December 2007, 10:53 »

Corect, nu te chiorăşti dacă se folosesc fonturi şi icoane mai mari.

μή μου τούς κύκλους τάραττε
adilehanceanu Offline
metalist

« Reply #38 on: 19 December 2007, 08:48 »

Păi da, da' atunci îţi afişează şi mai puţină informaţie utilă :).

Chipicao Offline
Administrator

Cookies: 66
« Reply #39 on: 19 December 2007, 10:54 »

:huh:?
800x600 cu fonturi si icoane mici e cam acelasi lucru cu 1024x768 si fonturi&icoane mari. Ideal ar fi ca sistemul de operare sa faca o scalare (or smthn) la tot. Parca era ceva cu Linux...

Ideea nu e neaparat sa castigi spatiu de lucru, ci sa ai o calitate mai buna a imaginii.

μή μου τούς κύκλους τάραττε
adilehanceanu Offline
metalist

« Reply #40 on: 20 December 2007, 11:46 »

...
Singura problema este insa rezolutia.
Daca ar fi facut ecranul sa mearga nativ la 800 x 600 (instead of 800 x 480) ar fi fost super.
...
Eu de acolo înţeleg că nu merge la 800x600, deci nu-i raport 4:3, asta înseamnînd că la 1024 ar avea 614 pe verticală. E bun de filme da' cam complicat să scrii un document pe el, degeaba vezi bine dacă dai scroll ca disperatu' şi pe orizontal şi pe vertical :).

nicolin Offline
Entuziastu'

« Reply #41 on: 22 December 2007, 10:27 »

M-am chinuit o tzara, insa am pus XP-ul pe el.
Se misca brici.
Inclusiv Office XP si chiar Quake1.
Toate astea cu 256 MB de swap.

Spatiu liber ramas este de 1,9GB (Win, Office, NHC, yM, ffdshow, Net Framework 2.0 -trebuie ptr. NHC-, Winamp, Media Player Classic).

Apropos de rezolutie: daca o pui la 800 x 600 trebuie sa faci 'scroll' doar ducand pointer-ul mouse-ului la marginea de sus, sau jos, a ecranului.

Tot ce inseamna driver ptr. XP se gaseste pe DVD-ul cu care vine juacrioara.
SI pe site-ul Asus.
Cu o singura exceptie: cel pentru touchpad, care se poate gasi (parca) pe site-ul Synaptics (asta ptr. a avea zona de scroll la touchpad).
« Last Edit: 22 December 2007, 10:38 by nicolin » Logged
idbaghera Offline
Începător

Cookies: 2
« Reply #42 on: 22 December 2007, 12:08 »

Hello , hello comunitate..sper ca nu deranjeaza prea tare ca o sa dau cu copy paste din partea celalata(ma grabesc trebuie sa plec acasa si vroiam sa impartasesc totusi niste impresii despre jucarioara asta simpatica)
Am instalat si eu XP-P 32 biti, office 2003 , totul functioneaza superb :D singurul lucru care ma deranjeaza la el este ca are boxele in rama de la display (pe verticala) si pare ca e neterminat(senzatia data de distanta mai mare de la display/margine)
Filmele ruleaza foarte bine...
..merge wirelessul, ca la orice laptop, totul functioneaza superb..numai daca nu te deranjeaza capacitatea HDD-lui..dar poti rezolva cu un Flash USB rapid eu l-am completat cu asta http://www.shopit.ro/periferice/memorii-externe/a-data/myflash-pd7-turbo-200x-8gb/  , sunetul e ok, la fel si calitatea imaginii
este o jucarie tare draguta...initial a fost cumparat pt a fi facut un cadou...si s-a sfarsit printr-o comanda de cateva bucati  :yahoo:
P.S am incercat sa-i dau un 3dmark dar nu stie sa ruleze decat cu imaginea invers si nu a terminat testul....are o rezolutie mai ciudata 800 cu 480 parca  Confused
sunetul e ok la fel si calitatea imaginii
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=70030 doua poze cu el  :fum:
« Last Edit: 22 December 2007, 12:31 by idbaghera » Ignore user   Logged

Asus P5Q-Pro | Q9550 | Scythe Ninja Plus and Noctua fan| 2x2Gb Adata Vitesta Extreme | MSI GTX280 OC| HDD S-ata 642JJ Samsung | DVD-RW LG GH22LS30 | Case ANTEC NSK 6000& Corsair 520HX | Horizon 2206SW | Logitech G5 & Logitech G11
wirespot Offline
Începător

Cookies: 12
« Reply #43 on: 23 December 2007, 19:29 »

Nu vă lăsaţi induşi în eroare de specificaţiile hardware şi de aparentele limitări. Eu folosesc un NEC MobilePro 900c şi e fantastic ce se poate face cu el, deşi e mult inferior lui EEE. Eu îl folosesc în loc de laptop fără probleme şi e excelent pentru călatorii.

În special nu strîmbaţi din nas în faţa ecranului şi rezoluţiei pînă nu le încercaţi. Cu excepţia jocurilor (care-s printre cele mai pretenţioase aplicaţii) un UMPC face faţă cu succes la aproape orice gen de uz, în spaţiu mai puţin, pentru mai puţini bani. Şi asta era şi ideea.
Ignore user   Logged
nicolin Offline
Entuziastu'

« Reply #44 on: 27 December 2007, 01:59 »

Celor care (si-)au (facut cadou) un eeePC va recomand sa vizitati si acest site: http://www.eeeuser.com/
News, forum, etc. .
adilehanceanu Offline
metalist

« Reply #45 on: 30 December 2007, 22:04 »

Am văzut în carne şi oase o sculă d-asta; cineva priceput îi pusese XP pe el. E cam jucărie, e bun cînd călătoreşti ca să treacă timpu' mai repede :).

Foxter Offline
Redactor

Cookies: 69
« Reply #46 on: 04 January 2008, 13:27 »

ASUS Eee PC 2G Surf.

Ignore user   Logged

True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.
LNT Offline
Meşter Strică-Tot

« Reply #47 on: 27 February 2008, 18:03 »

Father of All Mods: The Eee That's Eight Devices Richer
Ivan Cover is one of the greatest craftsmen when it comes to PC modding. Using a regular soldering iron, he managed to bring new and unexpected features to life inside the sub-notebook's casing.
Basically, Cover added a USB hub, a GPS receiver together with its antenna, a Bluetooth module, a second SD-HC card slot, a Flash drive, a power switch, an FM transmitter and a standard modem, not to mention the network upgrade that made the Asustek Eee PC capable of working with the 802.11n wireless draft specifications set. Although the 'upgrade' might sound softer than 'replacing', switching to the 802.11n standard was possible by replacing the existing Wi-Fi hardware rather than adding something to it.

The hardware Ivan Cover used for upgrading were cheap, regular peripherals with their plastic cover removed. The tech-enthusiast took the PCBs and the USB sockets and soldered them directly on the Eee's motherboard. Ivan's attempt can be easily labeled as a strange kind of "hardware open-source", since all the modifications are explained in a step-by step walkthrough to be found on his website. Moreover, there is also an image gallery with all the necessary details to transform your Eee into a blade server.

Ivan is a non-conventional user. Apart from its hardware modifications that morphed the Eee into a decent notebook solution, the enthusiast is running Windows XP rather than the notebook's original operating system.
Îl aşteptăm pe Nicolin cu versiunea lui de modding.  ;;)
În link-ul dat la quote găsiţi şi poze de modding, interesante zic eu.
« Last Edit: 27 February 2008, 18:13 by lapcat » Ignore user   Logged

nicolin Offline
Entuziastu'

« Reply #48 on: 12 March 2008, 20:19 »

Intre timp a aparut si Big Brother, adicatelea Asus eee PC900.
Hands on look at the 900.
kman Offline
God of the code-monkeys

Cookies: 24
« Reply #49 on: 13 March 2008, 00:23 »

mm, vreau si eu modelul 900, pe cand si in romania ??
Ignore user   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: