Ieri am lucrat la ceva modificari pe forum care au trecut testul astazi si le-am aplicat.
In primul rand e vorba de favicon, nu tin minte daca cel vechi mergea dar era urat. Acum avem o iconita scoasa din logo care arata ft bine zic eu.
Apoi am umblat la aranjamentul datelor fiecarui user din stanga posturilor.

Inainte Dupa
- am renuntat la stelute, indiferent ca sunt pentru nr. de posturi sau functia de pe forum
- cookies si nr. de posturi sunt acum sub avatar
- am inlocuit textul Online/Offline cu un buton care e aprins sau stins si l-am plasat imediat dupa numele userului
- am scos "Custom text" care e inutil din moment ce fiecare user isi poate seta o semnatura
- am reactivat "Custom title" si l-am setat asa incat sa inlocuiasca functia (Administrator, Redactor, tc.) sau rangul (Membru, Senior, etc.)
Desigur, daca nu iti setezi un Custom title vei ramane cu functia sau rangul (de asemenea functia primeaza). Cei care aveati Custom text si vreti sa il mutati la Custom title trebuie sa o faceti manual din pagina de profil.
Per total eu zic ca arata mai bine si totodata economisim spatiu in lungimea paginii. Daca aveti sugestii sunt binevenite.
Ce nu apare in exemplul de mai sus este butonul Ignore pe care am de gand sa il mut la pagina de profil din moment ce nu e o informatie importanta si nici o actiune necesara foarte des. Cu iconitele YM, MSN, website, etc. nu stiu inca ce sa fac.